tiistai 24. marraskuuta 2009

Huolestuttaa

Tänään aamulla Kossin könytessä aamupissalle siltä pääsi myös löysähkö kakka. Meikä tietysti panikoi (tottakai), mutta kouluun oli lähdettävä. Kävin kotimatkalla apteekista ostamassa Tehobaktia (kun täti sitä neuvoi, ja Somakissin juttuja vasta kotona lukiessani huomasin, että siellä se oli aika hyvin lytätty). Nyt olen kuitenkin parin ruuan seassa sitä Kossille antanut, katsotaan tehoaako.

Ripulin syyksi veikkaan eilistä siivoamista, pyykkikone nimittäin piti taas kerran sen verta kovaa ääntä, että itselläkin meinasi sydän pysähtyä.

Tässä iltasella Kossi on nukkunut aika paljon (mikä on kyllä ihan normaalia), sekä aivastellut muutaman kerran (sekin on normaalia, siivouksen jälkeen etenkin kun sitä nostattaa pölyvuoret). Nyt se myös vähän kallisteli päätä ja rappasi korvaa, ja meikä jo hamuili Akuutin päivystysnumeroa että NONI SILLÄ ON POSSULENSSU.

Kuitenkin ruoka maistuu (possunsydämen palasia on sitte NIIN MUKAVA syödä vastapestyjen ja vielä kuivumassa roikkuvien pyykkien päällä. Ah autuutta.) ja virtaa riittää, joten jospa tuo on jotain ohimenevää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti