maanantai 6. joulukuuta 2010

Joulu on taas...

Siis, joulukuu!

Tänne ei kuulu oikeastaan edellisen suuren ilmoituksen jälkeen mitään ihmeempiä. Kossi ja Sketsi ovat ihan rakastuneita toisiinsa, varsinkin Kossi on ottanut semmoisen setäroolin että! Se hoitaa ja pesee pikkuista koko ajan ja jos Sketsi ei halua olla pesulla niin Kossi vain istuu kakaran päälle ja tyynenä jatkaa toimiaan.

Vuodenvaihteen jälkeen elämässä on lapsosilla pientä jännitystä, ilmoitin nimittäin molemmat Surokin näyttelyyn Lahdessa. Kossilla olisi tarkoitus saada viimeinen serti Premieriin (tosin, jos on kilpailua niin en tiedä miten tuon penturuokakupilla käyneen pullukan käy...) ja Sketsi esiintyy ihan pikkupoikien ja -tyttöjen luokassa eli pentuluokassa. Sen osalta haetaankin vain mielyttävää näyttelykokemusta, otetaan ne rusetit ja pokaalit sitten myöhemmin uralla ;) (vitsi vitsi, menestyminen ei ikinä ole taattua :D )

2 kommenttia:

  1. Myös me toivon mukaan liitymme edustamaan Lahden abyrintamaa tammikuussa, toivottavasti törmätään muihin bloggaavin abyihin, etenkin jos tuommoisia pikkuhurmureita on mukana :).

    VastaaPoista
  2. Joo ennakkotietojen perusteella sinne on tulossa todella paljon abyjä, mikä sitten tietää Kossin sertin tavoittelun kannalta huonoja juttuja... :D Mutta meidät on helppo tunnistaa, Kossin häkissä lukee taas varmaan ainakin viidessä eri kohtaa, että Kossi. Ja varmaan Sketsinkin häkkiin joku nimikyltti saadaan :D

    VastaaPoista