lauantai 20. marraskuuta 2010

Täällä hän on!

Eli varautukaa vauvakuviin!

Perjantaina kävin "pienellä" reissulla, eli ajoimme hieman yli kolmesataa kilometriä suuntaansa (kiitokset matkaseurasta Outille!) hakemaan kotiin pientä abyä Kossille kaveriksi. Kyseessähän on kaveri, jonka kasvattajalta "tilasin" jo viime vuoden puolella (tai sanoin, että seukkipentueesta yksi tänne). Vähän oli kyllä tilaus mennyt harhaan, kun siinä ois pitänyt olla sininen tyttö, mutta tulikin...

BEIGE POIKA!

Hän on kyllä ihan hirmuisen supersuloinen, en pääse yli noista pienistä vaaleanpunaisista tassuista. Ja kun se kehrää koko ajan! Eilen herätti heittäytymällä naaman päälle superkehräyksen kanssa, tänä aamuna se nuoli korvia.

Kossi oli kaverista ensiksi hieman hämillään, kopalle piti varalta vähän suhista. Annoin Kossin kiertää koppaa ja nuuskutella, suhina loppui melkein ensisuhaisuihin. Siirsin sitten Kossin olohuoneeseen (piti eka laittaa toiseen koppaan, mutta meillä koppaanlaitto on semmosta taistelua, että en viitsinyt tapella) ja päästin Sketsin tutkimaan keittiötä. Hetken päästä raotin olohuoneen ovea, että pääsisivät haistelemaan sitä kautta, niin eiköhän tuo pikkuluikku punkenut itsensä siitä raosta olohuoneeseen :D Kossi oli siinä vaiheessa jo suhinat unohtanut ja se aloitti kurnutuksen.

Siinä ne sitten menivät perävilkkaa pitkin kämppää, Sketsi häntä antennina edellä ja Kossi kurnuttaen perässä. Ystävystyminen on siitä eteenpäin sujunut todella hyvin, ekat pesutkin nähtiin jo perjantai-iltana. Hieman Kossi on näyttänyt toiselle kaapin paikkaa mm. istumalla päällä ja valeastumalla, mutta suhinaa on kuulunut vain silloin kun Sketsillä on palanut käpy Kossin astumiseen (ja Kossihan on varhaiskastroitu, vaan hyvin hommat silti näyttää onnistuvan...)

Eilen illalla nuo jo uskalsi jättää keskenään ja tänään näyttää että välit alkaa olla jo ihan normaalit. Uskomatonta, että miten nopeaa kaikki on mennyt!!

Tässä vielä Sketsin tiedot:

ABY p eli beige. Uros (vielä ainakin kastroimaton, katellaan tässä)
Nimi: FI*Nebuankhet Quetzalcoatl
Emä: FI*Nebuankhet Ochún
Isä: FI*Silkkihienon Roma Tarragona
Synt. 9.8.2010

Ja kuvejaa (söpöysvaroitus ja yhteiskuvassa megasöpöysvaroitus):

3 kommenttia:

  1. Oih! On ne pentukuvat aina ihania. Onnitttelut pienestä beigestä <3 Ja ns. värisuora on varmaan jokaisen abyomistajan haave. Sulla on jo 50 %.... Olen hiukan kateellinen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! Joo, pikkuhiljaa tässä on värisuora aluillaan, jos se sininen sitten tulisi seuraavana joskus hamassa tulevaisuudessa. Tosin pitää olla todella, todella varovainen, ettei sen kanssa tule loikattua pime- eiku pitkäkarvapuolelle. Siniset somalit on niin ihkuja! Onneksi niitä ei hulluna tänne synnykään ni ei tuu houkutuksia... :D

    VastaaPoista
  3. Onnittelut suloisesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista