lauantai 10. huhtikuuta 2010

Charmz. I haz dem.

Pateniemen esittelynäyttely iloisesti ohitse, oli kiva päivä! Kossi oli tapansa mukaan eloisa häkissä ja kai se sen verran lupsautteli sänkykamarikatsetta ohikulkijoille, että kaikista kehuvimmat kommentit se sai aina silmistään. Seuraavana sitten kehuttiin sen karvaa ja lopuksi koko olemusta.

On se kyllä jännä juttu, että häkissä Kossi on elementissään. Nytkin se tönötti häkin etureunalla ja poseerasi ja paseteerasi oikeen urakalla. Välillä se kyllä meni häkin takaosaan, mutta ehei, ei piiloutuakseen, vaan sieltä (pahaisten) verhojen välistä kun pääsi yhdestä raosta kurkkimaan ohikulkijoita. Sitten taas esittelyvaiheessa ensinnäkin Kossi meinasi että täältä häkistähän hän ei lähde mihinkään, mutta sain sen lopulta syliin. Lavalla venytyksessä vähän tuli rimpuiltua, mutta onneksi Riina piti esittelyn tiiviinä niin Kossi ei vallan hermostunut. Toiselle esittelykierrokselle parin tunnin päähän sain sitten Feliwayta suihkutettua syliin ja käsiin ja en tiedä tepsikö se, vai oliko Kossi vaan jo väsähtänyt, mutta toisella kerralla ei häkistä otossa ollut ongelmia ja se sylissäkin oli (ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ toim. huom. Jaha, Kossi halusi jättää omat terveisensä tähän kohtaan) kohtalaisen rauhassa.

Satuin valitsemaan rivin viimeisen häkkipaikan, mutta onneksi naapurihäkkiin ei tullut ketään niin meikä mahtui sen edessä sitten istumaan niin Kossi pääsi kunnolla charmeilemaan ilman mun ruhoa siinä säteilyä heikentämässä. Olihan se siistiä siinä istua ja kuunnella kun kohdalle pääsevät melkeinpä haukkoivat henkeään kun meidän Kossi-Charles keskittyi posettamaan. Kyllä kuule kuule löytyi semmoiset "smiset" (niille jotka eivät katso Huippumalli Haussa -ohjelmaa, smise on smile whit your eyes, eli se Tyra Banksin öö tiukka tuijotus -look) että ei toista. Kossi sai myös muutaman innokkaan fanin, mm. kaksi veljestä, jotka koko ajan kävivät siinä Kossin häkin luona (ja niiden äiti näytti epätoivoiselta kun pojat oli sitä mieltä että he HALUAA just tommosen kissan, heehee). Lätkin tähän loppuun vielä muistinvaraisesti muutaman kootun kommentin:

"Se näyttää niin ylväältä ja elegantilta, ja todella todella viisaalta" (meikän reaktio: BUAHAHAHAkrhöm anteeks...)
"Onko se mistä asti tuotu tänne?" "Niin, tuostahan se Herukasta, ihan parin kilometrin päästä" sitten kysyjän naamalla on :| ilme, kai se luuli että Kossi on ulkomaaneläviä.
"Se näyttää ihan ilvekseltä/puumalta"
"Kasvaako se paljon vielä tuosta" x 10, Kossi on vähän ainakin vastapäisiin Cooneihin verrattuna joo tirppana, mutta ei, ei se enää kasva.
"Ihana!"
"Vau mitkä silmät"
"Se näyttää todella villiltä, sillä on villi katse"
"Minä en tiennytkään tämmöisestä rodusta, mutta heti kun se kannettiin tuonne lavalle niin kyllä ihastuin!"
"Minkäs värinen tämä on?" (vast. "riista" jota seuraa miniluento tickingistä. Helpottui huomattavasti ekan esittelyn jälkeen kun oli villapaita täynnä Kossin karvoja josta pystyi esittelykappaleen nyppäsemään)
"Se on ihan kuparin/kullan/tms värinen"
"Onpa se siro!"
"Onpa sievä tyttö!" x MONTA jota seurasi aina meikän "krhöm...poika...."

Mutta nytpä on taas maailmalla lisää ihmisiä, jotka ehkä tulevaisuudessa tunnistavat tämän rodun. Ja sainpa myös jakaa tietoisuutta yhdelle papalle. joka tuli kysymään multa että eikö kissat pärjää kotiruualla.

Laitan kuvia tilaisuudesta kunhan saan huomenna ne kamerasta purettua!

3 kommenttia:

  1. Kyllähän minä teidät sieltä esittelystä muistan :) Minä kun ihastelen aina tuota riistan (menikö oikein?) väriä!

    VastaaPoista
  2. Hmm, äsköistä kommenttia ei julkaistu, uudestaan:

    Eli väri meni aivan oikein, Kossi on todellakin riista!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista