maanantai 14. maaliskuuta 2011

Paska reissu mutta tulipahan tehtyä

Meillä meni URK plörinäksi kiukuttelevan teinin takia. Sketsihän on vielä leikkaamaton koska siitä PITI tulla siitoskolli, mutta jätkä päätti sitten pihistellä toista kivestään ihan jossain muualla kuin sille varatussa paikassa -> edessä on leikkaus. Mutta koska kyseessä on isompi urakka kuin pelkkä kastraatio, niin meikä nyt odottelee, että tuo rääpäle saa hieman vielä massaa lisää.

Tämä pohjustuksena siis siihen, että nyt huomaa, miten Sketsillä alkaa hormonitoiminta heräillä (varhaiskastroidulla Kossillahan ei tätä ongelmaa oo koskaan tullut vastaan) ja sen vuoksi Sketsi otti lämpöä URK:issa vähän liikaakin. Ensiksi se oli hermona koska mulla oli loskassa vaikeuksia raahata kaikkia kasseja ja koppia näyttelypaikalle (eli kulku oli varmasti heittelehtivää ja heiluvaa, autossa Skebeli oli ihan rauhassa vielä) ja eläinlääkäritarkissa oli niin huono eläinlääkäri, joka piti molempia poikia NISKASTA kiinni tutkiessaan. Sketsihän jo siinä päästi mojovat sähähdykset, ois pitänyt eläinlääkärille sanoa että kyllä se antaa tutkia jos vähän nätimmin kohtelet... No tästä vaan huononi, välipahvit olivat kaikki loppuneet (tai en vain niitä löytänyt), joten ei saatu Sketsin häkin välille mitään suojaa naapureita vastaan, onneksi toisella puolella oli Kossi, takana oli Sturdihäkissä erittäin kiltti burma ja toisella puolella oli morsiamen kosiskelusta väsynyt Sihi-aby, niin kovin paljon Sketsi ei päässyt naapureista kuumumaan. MUTTA. Eiköhän viistosti sitä vastapäätä ollut korat-herra joka HUUSI ja HUUSI ja HUUSI koko näyttelyn ajan aina kun sen omistaja lähti häkin luota pois. Sketsi sekosi siitä ihan täysin, se vain kökötti nurkassa ja sähisi koratin huudolle vastauksena. No peitin sitten häkin puoleksi huivilla ja se poikaa rauhoittikin, tosin mun syliin se oli koko ajan tulossa, mutta siinä kun sai muista kissoista näkyäkään niin heti sähähti. Tuomarina Sketsillä oli Räihä, joka oli onneksi hyvin nopea ja ei selkeästi hermostunutta jätkää sen enempää vatkaillut. Saatiin EX1 (kuulemma erittäin mielellään tuloksen antoi) ja kutsu TP-valintoihin. Tässä väliajalla annoin Sketsin rauhoittua häkissä ja se rentoutuikin ja otti pikku unosiakin. Ja söi :D

TP-valintoihin jouduin jätkän hakemaan kiireellä, kun Räihä ei luetellutkaan numeroita vaan halusi yhtäkkiä kaikki nuoret arvosteluun. Sketsi oli äkkiä häkistä nykäistynä aika pöllämystynyt ja ihan rauhassa roikkui venytyksessä. Sitten kun Räihä arpoi kolmea cornaria järjestykseen niin Sketsillä meni aivot järjestykseen ja se näki vastapäätä ringissä olevan erittäin rauhassa näyttelyasennossa kököttäneen burman (siis se kissa ei edes katsonut Sketsiä eikä edes sanonut mitään, yleensähän burmat jurpattaa koko ajan). No tästä Sketsi suuttui ja alkoi taas kiroilu ja jurpatus ja Räihä tulikin siihen ja vähän kehui Sketsiä ja luetteli pari vikaa ja sanoi vielä lopuksi "Mutta ei sen noin äänekäs tarvitsisi olla, jatketaan valintoja näiden jäljelle jääneiden kanssa..." ja minä pääsin onnellisena takaisin häkeille. Siellä, mun sylissä Sketsi oli taas ihan rentona ja jopa vähän keimaili kun tuttuja jututin.

Loppupäivästä Sketsillä alkoi tulla tylsää, joten se rupesi härnäämään Sihiä sorkkimalla tassuja sen puolelle. Sihi ei reagoinut, mutta ajattelin että parempi ettei toista härkitä ja siirsin Sketsin Kossin häkkiin (siellä on umpiverhot, niin ei pääse tökkimään naapureita) ja se oli sydäntälämmittävä näky, kun Kossi oikeen kiirehti "halaamaan" pikkuveikkaa, että missä sitä on oltu. Heti myös piti toisen korvat ja pää pestä ja muutenkin ne nukkuivat loppunäyttelyn sylikkäin. Joten jatkossa (sori Kossi... :D ) molemmat pojat mukaan ja tupla-Sturdin hankkimista suunnittelemaan...

(ai niin, ja Kossilla meni hyvin, mutta se olikin Sneumin tuomaroitavana ja sen tuomarin maagisesta kissakuiskauskyvystä voisin kirjoittaa toisen samanmittaisen sepustuksen, aivan mahtavaa! Jos olette joskus samassa näyttelyssä niin katsokaa Sneumin työskentelyä!)

Nyt pidetään taukoa Siilinjärveen asti, sieltä käydään (toiv.) hakemassa Kossille yks serti ja sitte pitääki lähtä Tallinnaan/Riikaan/johonkin. Ehkä. Tosin lähden Tallinnaan vaikka ei Siilinjärveltä (tai Kuopiosta, Isrokin geimit eniveis) sertiä tuliskaan, koska Ouluun mennään sitten kahdeksi päivää ja se ei käy jos on sertijumin mahdollisuus niskassa.

1 kommentti:

  1. Voi hitsit, mitäs se Sketsi on alkanut pallukan piilotteluun :/

    Meillä joilla on varhaissteriloitu pentu ei ole kuin kalpea aavistus siitä hormonihöyryelämästä mitä elo voikaan olla.

    Sketsille ja Kossille paljon pusuja ja ehkä vielä nähdään kuitenkin näyttelyissä.

    VastaaPoista