maanantai 14. kesäkuuta 2010

Jännättää!

Viikonloppuna on taas näytelmiä edessä, tällä kertaa matkataan Siilinjärvelle! Tuomarina meillä on hollantilainen Charles Spjiker, joka on saanut eilen kolmoskategorian tuomarointioikeudet. Eli täysin uunituore tapaus (on toki kakkosia tuomaroinut piiiitkään, joten kokenut tuomari on kyseessä), joten jännättää että mitä se sanoo Kossista. Kossi kun on äidin geenien myötä enemmän tämmöinen massiivisempi keskieurooppalainen aby, kun taas muut suomalaiset abyt on tätä jenkeissä ja Ruotsissa suosittua sirokapea mallia (joidenkin kasvattajien mielestä jopa liikaa). Ainakin tähän asti sirokapea malli on näyttelyissä ollut enemmän edukseen, toki Kossin heikkona kohtana on myös haaleahko turkki (joka on kuitenkin punastunut kivasti tässä vuoden aikana!). Mutta jos nyt ei kilpailua ole, niin ehkä sieltä se serti tulisi, jännää!

Ilmoitin Kossin myös Surokin juhlanäyttelyyn, joka järjestetään 31.7-1.8 Helsingissä. Tosin Kossi poseeraa paikalla vain 31.7. Siellä on turha mistään menestyksestä edes haaveilla, abyjä kun tulee paikalle varsin runsain mitoin. Mutta muita abyihmisiähän me sinne mennään katselemaan ja tutustumaan jo netistä tuttuihin kissoihin.

Tässä on jäänyt myös välistä yksi erittäin tärkeä päivitys, Kossi nimittäin täytti jo viikko sitten torstaina kokonaiset YKSI VUOTTA! Herramunjee kun aika menee niin nopeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti